Wedstrijd: het mooiste tuintje / balkon van Lombardijen

Een verzorgde buitenruimte is niet alleen een upgrade voor uw omgeving maar met de inzet van groen – en door het deels verwijderen van tuintegels – ontstaat er koelte in de warme maanden. Bovendien zakt het regenwater na een hoosbui beter weg in de grond. Bijkomend voordeel is dat er met méér groen ook méér natuurlijke vijanden op eventueel bladluis afkomen. Denk aan vogels en lieveheersbeestjes. Geen gevaarlijk gif meer nodig! Ook een balkon kan flink hitte vasthouden, maar als er lekker wat groen staat en hangt geeft dat schaduw en koelte. Heerlijk toch! 

Vindt u uw tuin of balkon een dikke pluim waard? Is het u gelukt om een groene en mooie plek te creëren die u met gepaste trots wil laten jureren door ons? Of kunt u anderen inspireren en bemoedigen om er zelf ook iets moois van te maken? Bent u groots op uw werk met een kleine beurs? 

Geef u dan op! 

Vul dan onderstaand contactformulier in. Geef aan of u een TUIN of BALKON hebt en ook of deze vanaf de openbare weg te beoordelen is; zo niet dan moeten we even een afspraak tot bezichtiging maken (gaat u uit van 5 minuten). Vermeld uw telefoonnummer er ook bij.

In de week van 29 mei tot 10 juni gaat de jury van HPL rond om de tuinen en balkons te beoordelen. De winnaars van beide categorieën worden in de week daarna bekend gemaakt. Uw aanmelding moet uiterlijk vrijdag 17 april binnen zijn. 

Let op: bij HPL kunt u (als huurder van Havensteder) helemaal gratis tuingereedschap lenen. U kunt elke dinsdagmiddag en donderdagmiddag terecht tussen 13 en 16 uur, aan de Pirandellostraat 43. Neem wel even een identiteitsbewijs mee. 

Succes met de voorbereidingen en tot binnenkort! 

Loading