Partners

Woningcorporatie Havensteder

Dit is Havensteder. Een woningcorporatie in de kern van de stadsregio Rotterdam, die werkt met ongeveer 400 mensen aan het verhuren, beheren en onderhouden van ruim 45.000 woningen.

Opzoomer Mee & Bewonersidee

Kom maar op met je idee. Rotterdammers hebben vaak goede ideeën voor hun straat, buurt of wijk. Ideeën waarvoor men ook zelf de handen uit de mouwen wil steken. De gebiedscommissie IJsselmonde heeft een budget om Rotterdammers met goede ideeën te steunen met een financiële bijdrage.

Stichting Huurdersalliantie De Brug

Voluit heet deze organisatie ‘Stichting Huurdersalliantie de Brug’ en deze voert namens huurders overleg met Havensteder. In grote lijnen doet De Brug hetzelfde als de huurdersverenigingen, bewonerscommissies en de gebiedsorganisaties.

Vraagwijzer Rotterdam-IJsselmonde

Heeft u vragen of problemen, bijvoorbeeld met ingewikkelde brieven, juridische kwesties, uw gezondheid of met geld? Dan kunt u gratis terecht bij de VraagWijzer in uw eigen gebied. Voor vragen over financiën en schulden gaat u niet meer naar de Kredietbank Rotterdam, maar naar een VraagWijzer in de buurt.

LikeJeWijk

Stichting Like je Wijk geeft impressies uit de wijk, heeft aandacht voor tips, informatie en nieuws voor een betere leefomgeving. De wijkinformatie is helder, simpel en snel beschikbaar. Samenwerken aan een schone, veilige en fijne wijk. U vindt op deze pagina alle activiteiten en nieuwsberichten uit Lombardijen, Beverwaard, Hordijkerveld, Pendrecht, Hillesluis, Vreewijk en Bloemhof.

Huis van de Wijk Lombardijen

Bewoners, clubs en verenigingen kunnen van het Huis van de Wijk gebruik maken voor onder andere bijeenkomsten, cursussen en workshops. Wil jij een activiteit organiseren in Lombardijen? Of wil je een ruimte gebruiken? Kom langs om de mogelijkheden te bekijken.