Tuingereedschap

Om zich in te kunnen zetten voor huurders is het noodzakelijk dat HPL ook weet wat er leeft. Behalve door klachten en door wat huurders vertellen op vergaderingen, kan HPL weten wat er leeft doordat mensen zich inzetten.

Samen met u werken wij graag aan een verzorgde en leefbare buurt. Daar hoort ook een nette tuin bij. Heeft u wel een tuin, maar weinig tuingereedschap? Dan kunt u als huurder van Havensteder gratis tuingereedschap lenen.

Van groot gereedschap (zoals een grasmaaier) tot kleine spullen (zoals een snoeischaar). Zo is het voor iedereen mogelijk zijn tuin te onderhouden.

Hoe gaat het in zijn werk?
Huurt u bij Havensteder, woont u in Lombardijen en wilt u tuingereedschap lenen? Kom dan langs bij het Huurdersplatform Lombardijen aan de Pirandellostraat 43. Elke dinsdag en donderdag kunt u tussen 13.00 en 16.00 uur terecht voor het ophalen en terugbrengen van het tuingereedschap.

We ontvangen deze graag binnen een week weer schoon van u terug. Heeft u het gereedschap langer nodig? Bespreek dit dan met het Huurdersplatform Lombardijen. Wij vragen u om een legitimatie en een brief mee te nemen waarop uw adresgegevens vermeld staan.

Het te lenen gereedschap
Heggenscharen, bladblazers, grasmaaiers, kruiwagens, schoppen, harken, veiligheidsbrillen, verlengsnoeren, et cetera.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.